Kedves látogató!

Szeretettel üdvözlöm weboldalamon.
Horváth József “Joz” vagyok.
Molekuláris genetikus ként komplementer és alternatív terápiák fejlesztésével, forgalmazásával foglalkozom

A Biológia tudományhoz való kötődésem – hála a középiskolai biológia tanárnőmnek, Zsuzsa néninek – már egész fiatalon kialakult bennem. Mindössze 16 éves fejjel kezdtem el foglalkozni a Cannabis sativa, azaz a kender növény idegélettani hatásmechanizmusával. A témából egy saját dolgozatot is készítettem, amellyel 2006-ban a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján (TUDOK) az Élet Tudományi szekcióban Nagydíjas lettem.
Innen már csak egy lépés volt, hogy végleg elkötelezzem magam a Biológia tudomány felé.
Biológusként majd Molekuláris genetikus ként végeztem a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karán.
Az egyetemi éveim alatt sajnos a Cannabis témát nem vihettem tovább, ezért a rákkutatás felé orientálódtam. Az MSc, majd PhD képzésem alatt sikerült egész közel kerülni a rákkutatás hoz.

Az igazi áttörést viszont mégis a 2017-es év jelentette számomra, amikor is megtaláltam önmagam az alternatív terápiák fejlesztésében és azok tökéletesítésében. Ezáltal közel 10 év kihagyás után a Cannabis téma visszatért az életembe, aminek rettentően örültem.
Magyarországon úttörőként kezdtem el dolgozni a Cannabis növényből származó CBD/CBG kivonatokkal (Cannabidiol/Cannabigerol). Előttem nem volt szakember, aki hivatalosan is felvállalta volna, hogy elköteleződik a CBD/CBG alternatív terápiák felé.
Ebből kifolyólag hazánkban nem is igazán volt olyan személy, aki segítette volna a betegeket a kivonatok helyes alkalmazásában.

Célul tűztem ki magamnak a daganatos betegek szenvedéseinek csökkentését a betegség és a különböző onkológiai kezelések által kiváltott súlyos tünetek és mellékhatások enyhítésével az általam elérhető alternatív/komplementer terápiákkal.
Nagy hangsúlyt fektetek minden egyes MediJoz termék minőségellenőrzésére, hiszen csak így tudok megbizonyosodni arról, hogy a vevő valóban azt a minőséget kapja, amit szeretnék kiadni a kezemből.

.

Sok évnyi kitartó munka után eljött az ideje, hogy az elméletet a gyakorlatba is átültessem – így 2020-ban megalapítottam a saját cégem, MediJoz GmbH névvel. Az osztrák, saját tulajdonban lévő cég alapításával egy gyerekkori álmom vált valóra.
A fejlesztések során, amit több külföldi nagyobb kutató-és fejlesztő céggel közös együttműködéssel végeztem, teremtődött meg a márka- és védjegyem: MediJoz.
Ilyen formában a MediJoz termékek kizárólagos forgalmazója a MediJoz GmbH, melyek minősége tükrözi azt az elhivatottságot, szenvedélyt, amellyel a munkámat végzem.

Alapelvem és mottóm a MediJoz GmbH cég mozgatórugója is egyben:

„Ha már egy ember életét meg tudom változtatni vagy menteni: megérte élnem!”